DSCF5367.jpg
 

Kreikkalaista katuruokaa Helsingin Alppilassa

LÄNTINEN BRAHENKATU 12

 

Kreikkalaista katuruokaa Alppilassa, joka päivä aamusta iltaan

Going Greek avasi ovensa kreikannälkäiselle kansalle 1.12.2017. Ravintolan perustajat, MTV3:n Grillikuume-ohjelman voitostakin tutut savolaiset Stuntkokit, Antti Ukkonen ja Tommi Ripatti saivat tämän myötä auki ensimmäisen kivijalkaliiketilansa. Tähän asti tämä leppoisa parivaljakko on päivätöidensä ohella pyörittänyt catering, keikkakokki- ja koulutustoimintaa ympäri Suomea, mutta nyt Going Greekin myötä on aika - ainakin toistaiseksi - keskittyä palvelemaan hyvän ruoan ystäviä pääkaupunkiseudulla ja toki matkalaisia muualtakin.

Going Greekissä tarjotaan nimensä mukaisesti kreikkalaisen katukeittiön klassikkoa pita-gyroa, sekä kulhoja. Kulhoihin voit valita pohjaksi riisiä, perunaa tai 50/50 molempia. Halutessasi saat myös pita-gyrot salaattina, missä pitaleipä on korvattu reilulla salaattipohjalla. Tarjolla on myös monia täysin vegaanisia vaihtoehtoja ja pyrimme muutenkin toteuttamaan asiakkaiden ruokavaliotoiveet mahdollisuuksien mukaan. Rohkeasti vaan kysyy. Juomapuolesta pitää huolen ravintolan autenttinen kreikkalaisten juomien valikoima, sisältäen mm. pihkalla maustetun valkoviiniklassikon retsinan, sekä kreikkalaisen kahvin.

Meillä käy säännöllisesti lapsiperheitä ja olemmekin varustettu syöttötuolilla ja nassikoille räätälöidään evästä toiveiden mukaan. :) Myös lemmikit ovat tervetulleita ravintolaamme.

Tervetuloa!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

 

Puhelin & Sähköposti

044 733 9949
myynti@stuntkokit.fi

Osoite

Läntinen Brahenkatu 12
00510, Helsinki

Aukioloajat

Ma 16-21
Ti-To 11-21
Pe 11-22
La 12–22
Su 12-18

Huom! Keittiö suljetaan    15min aiemmin.                           

Varaa paikat

 

Meidän ravintolamme on pieni ja kompakti. :) Tästä syystä meillä ei varatapöytiä, vaan paikkoja!

Mikäli sinulla on toiveita sinun ja ystäviesi istumapaikkojen suhteen, voit alla olevasta pöytäkartasta katsoa vinkkiä.
Kaikki paikkavaraukset hoidetaan
puhelimitse ravintolan numeroon 044 733 9949,
joko soittamalla, tekstarilla tai WhatsAppin kautta.

Varaukset arkisin klo. 14:00 eteenpäin. La-Su koko päivän!
Viimeiset varaukset puolituntia ennen sulkemisaikaa.
Varausta varten tarvitsemme ruokailijoiden nimet (etunimi riittää)
Paikat merkataan varatuiksi nimellä.
HUOM! paikkavarauksen kesto max. 45min.
Maksimivarausmäärä kerralla kahdeksan(8) paikkaa.
Ilmoittamattomissa myöhästymistapauksissa,
paikkoja pidetäänvarattuna 10min sovitun ajan yli.
Tämän jälkeen paikat on vapaata riistaa :)

Mikäli teillä on kiireaikataulu esim. keikalle yms., nopeuttaa prosessia mikäli pystytte jättämään ruokatilaukset jo varausta tehdessä.

Pyrimme kaikin mahdollisin tavoin toteuttamaan paikkatoiveet, mutta välillä voi olla tilanne, että juuri haluamanne paikat eivät ole saatavilla. Näissä tapauksissa suosittelemme kaivamaan sen piilevän sosiaalisen perhosen kuorestaan ja liittymään - vaikkakin sitten ventovieraiden - sekaan yhteisen pöydän ääreen. Sopu sijaa antaa! ;)


 Pöytäkartta

Pöytäkartta

Catering

Onko teillä toimistolla jonain viikon päivänä kollektiivinen tilausruokapäivä,
tai onko teillä firman kokkarit tulossa?
Onko sinulla kekkerit pyöreiden vuosien kunniaksi, tai
onko häät tulossa? Kyllä Going Greekin kundit ja mimmit hoitaa! :)
Riippuen ruokailijoiden määrästä ja menyyn monimutkaisuudesta,
räätälöidään palvelu tarpeen mukaan.

Yksinkertaisimmillaan tuodaan eväät syöntivalmiina perille ja
poistutaan vähin äänin paikalta.
Monimutkaisemmissa caseissa tullaan isommalla porukalla ja
hoidetaan kinkereiden ruokailu, tarjoilusta lähtien.

  • Esimerkki 1: 15 hlön lounaspalaveri.

    • Valitsette menulta valmiit eväät

    • Kerrotte missä ja monelta

    • Tuodaan eväät paikalle hävitään pois jaloista

    • Lasku tulee perästä

  • Esimerkki 2: 15 - 30 hlön saunailta

    • Pohditaan yhdessä mitä syödään

    • Kerrotte missä ja monelta

    • Tuodaan eväät paikalle. Laitetaan ns. buffee nätisti esille
      ja hävitään pois jaloista

    • Tarpeen mukaan palmunlehtiastioita, aterimia jne.

    • Lasku tulee perästä

  • Esimerkki 3: 60 hlön toimistobileet tai 100 hlön häät

    • Räätälöidään teidän kanssanne menyy,
      joko ravintolan makumaailmasta
      tai muutoin haluamallanne tavalla

    • Käydään läpi kaikki järjestelyyn liittyvät tarpeet,
      kuten tarjoiluhenkilökunta, fasiliteetit

    • Tullaan paikalle, hoidetaan homma ja
      kadotaan vähin äänin yön selkään :)

    • Lasku tulee perästä

Nämä ovat esimerkkejä tyypillisimmistä cateringtarpeista,
mitä meille on tullut vastaan.
Mikäli et tunnista omaa tilaisuuttasi noista esimerkeistä,
ole reipas ja laita sähköposti tai soita. Kyllä keksitään ratkaisu
tarpeeseen.

Sähköpostia osoitteeseen: myynti@stuntkokit.fi
Puhelua numeroon: 044 733 9949
Kasvokkain asiat: Going Greek, Läntinen Brahenkatu 12

kostas.png

Tilaa eväät kotiin!